Värmeböljan

2A9A3F37-9FDE-45D1-8F61-B47E09BF06EF

Man ska inte klaga på vädret. Absolut inte. Speciellt inte nu när sommaren faktiskt är en sommar med sol och värme. Men det är varmt. Otroligt varmt. Från morgon till kväll. Vilket såklart försvårar för promenader. Jag vill inte gå ut på promenader med hundarna när det är så varmt och solen riktigt bränner. Men värmen håller ju i sig in på kvällen, till 22 eller mer, och då har jag ingen lust att gå ut när jag är ledig (oftast för trött då) och när jag jobbar är jag ju inte ens hemma då! Det är väl ändå lite tur att Nimbus blivit opererad då han ändå inte ska gå så mycket (ha! försök hålla en valp stilla med en valp till i huset) men nu har det gått två veckor och nu -får- han gå på promenader. Kruxet är ju att vi inte kan. Överväger att ta ut honom när jag kommer hem från jobbet, även om det skjuter på min sömn ytterligare då jag redan tränar när jag kommer hem. Minna tror jag ”lider” mest av värmen. Hon gillar när det är svalare. Så hon får vara inomhus ganska mycket där det är svalare med ac:n  igång. Vissa tidpunkter får alla komma in när hettan blir för mycket även för min lilla afrikanska kille.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Alaska, - Nimbus, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.