Knips, knips

071FC49F-87D8-4BBF-A077-392576A0D217

Idag: Har jag och Nimbus varit iväg till veterinären och tagit bort hans fyra stygn efter operationen där navelbråcket togs bort. Lillkillen var som vanligt rastlös i väntrummet men väl inne i rummet skötte han sig. Han fick vara i mitt knä och jag lyfte upp honom så hon kunde se och komma åt hans mage. Knips, knips och stygnen togs bort ett efter ett. Allt såg jättefint ut tyckte hon och vi fick sen åka hem. Smidigt och lätt. Sånt gillar vi. Nu hoppas jag att min kille håller sig hel och frisk så enda besöket hos veterinären vi behöver göra är vaccination.
Efter det tog det lugnt hemma. Ja, efter vilt busande med Alaska. Men sen vart det lugnt. Jag gjorde ett träningspass i gymmet och sen tog vi det lugnt på altan ett tag. Han sov och jag (och barnen såklart) åt lunch. En tvätt gjordes och efter glass på eftermiddagen så åkte vi över till syrran för umgänge. Barnen fick leka med kusinerna, Nimbus fick miljöträning och socialisering, jag fick lite vuxet umgänge (som inte var maken) och alla fick ha det trevligt. Även om Nimbus har svårt att komma till ro när han inte får knalla runt som han vill utan måste vara i koppel då deras tomt inte är inhägnad. Något han behöver träna på, passivitet. Nu sover han gott däremot. Utslagen i soffan.

sirp

Vilddjuren: Siri, fröken grumpy. När hon ligger i soffan är hon tjurig. När någon annan hund kommer för nära så gnäller hon, morrar och visar tänder. Super tjurig! Så har hon inte varit tidigare. Ja, hon har muttrat om valparna eller dom andra varit på henne i lek eller lagt sig alldeles för nära intill. Men hon har inte varit så här tjurig bara när dom går förbi från punkt A till punkt B. Och det är enbart i soffan som hon är sån. Har ingen aning om varför mumble

Imorrn: Startar jobbhelgen. Fem arbetspass kvar till semestern. Nedräkning.

Nu: Vända dygnet.

 Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.