Vart lämnas riddar-ansökan in?

466344B8-1855-4CF1-9C7B-340DCCBEE168

3BB9B91B-DE7F-4BEA-B884-A7E5CCA2CA1F

Det blev miljöträning för min prins idag. Då han fortfarande är under läkning och inte får slicka på såren och tratt i hundgården är uteslutet, fick han följa med familjen in till stan och medeltidsmarknaden. Det var mycket att titta på, sniffa på och många att vilja hälsa på. Han fick se draken Sötnos som spatserade runt med sin ryttare, fick det sista av min glass som han raskt slickade i sig och på avstånd fick se (höra) riddarspelen när vi satt i gräset i skuggan. Mycket för hans huvud att ta in, men trött blev han inte. Väl hemma vart det fullt bus med Alaska. Fast nu framåt kvällen har han tvärslocknat i soffan.

965C62C4-DA9F-49DA-B770-375F497EAD16

Hur ser operation såren ut då? Jo, dom ser ut att läka fint. Han verkar inte ha ont vid beröring och tycks inte ha problem att röra sig (då han utan problem leker med Alaska, trots att han nog inte borde i den utsträckningen). På torsdag ska stygnes tas efter bråcket, fyra stycken till antalet. Övriga stygn är på insidan och antingen absorberas eller kapslas in av kroppen och inte ska utgöra några störningar. Han är en duktig patient får jag säga. Och så här en vecka efter operation så kan han vara utan tratt större delen av dagen. Under natten får han ha den på för säkerhetsskull, men annars visar han inga stora behov av att slicka. Någon enstaka gång men säger man till slutar han. Han är nog glad att slippa sin tratt.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Miljö, - Nimbus, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.