Man får gratulera…

…både mig och pappa surprise

Igår var min födelsedag. Den firades i korthet; jobbandes, sovandes, jobbandes. Lät roligt va? Nä. Men det var min fjärde och sista natt så dagen kunde inte se så mycket annorlunda ut. Ett träningspass tog jag på natten/morgonen när jag kom hem från jobbet och så fick jag lite presenter när jag vaknat och en stund ute på altan i värmen. Andra året i rad som jag jobbar på min födelsedag. Kanske får jag vara ledig nästa år?

Idag, som även är pappas födelsedag, tänker jag se som en förlängd 6:e juli. Jag claimar detta som min födelsedag också så jag kan rättfärdiga en stillsam dag grin Dessutom har jag bara två (1,5) dagar ledigt innan det är jobb igen som vankas.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Mobilinlägg. Bokmärk permalänken.