Så det ser ut

Status: Seg efter första nattpasset. Kan vara för att jag tränade efter jag kommit hem, eller inte, I don’t know. Men har tre kvar och jag ser inte fram emot dom. Fyra nätter i rad är tufft. Och sen med sommarschemat får man jobba med folk man helst inte vill jobba med, det lägger ju till en del på motviljan att jobba överlag. Hade hellre suttit i det fina vädret, på altan, och njutit än att behöva sova bort halva dan och sen jobba under natten.

D50D4DD0-1255-4E32-B333-167862E2287B

Nimbus: Han läker fint vad det ser ut som. Han gillar inte tratt eller krage, men accepterar att dom är på. Det kliar och han vill gärna slicka, men det är ju väntat. Han har en tid kvar att gå med tratt/krage innan han slipper den helt. Men han är piggare idag, han äter och leker med dom andra. En liten promenad igår kväll fick han, vilket han gillade, även om kragen var i vägen tyckte han när han skulle sniffa samtidigt som han gick.

7E3D0DCF-0B76-46FB-8872-DFCC33E74725

Vilddjuren: överlag har det nice. Sommarlovslediga hela högen. Cleo löper, Siri solar, Minna tycker det är varmt och Alaska är som valpar är. En otroligt glad liten skit med för stora öron till huvudet. Hon sköter sig för övrigt bra på promenaderna, lyssnar (so far) bra på inkallning, kan sitt (vem kan inte det med godis framför sig lol ) och är accepterad av dom andra. Med Nimbus i huset är hon heller inte lika jobbig för dom stora då hon leker med honom istället för med dom. Så det är ett plus med två valpar i huset.

Nu: Ta en Alvedon eller liknande. En huvudvärk som lurar i bakhuvudet. Standard efter nattjobb. En annan anledning till att jag vill byta till dag.

Sen: Nattpass 2 av 4.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Alaska, - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.