Kalajs

kalajs
IMG_3922

Igår blev det lite kalas för  mig och pappa. Då jobb och semestrar kommer i mellan, firade vi oss helgen innan vi fyller. Vi höll det hemma hos oss då vädret skulle vara bra. Hej utomhus och altan smile Pappa stod för maten och jag för fikat. Och jag brukar passa på att prova nya tårtor när vi ska fira oss och såklart gjorde jag det i år också. En kokos maräng tårta blev det, med färsk kokosnöt vilket var en upplevelse att pyssla med, haha. Tårtan var inte fy skam och nog kan man allt experimentera och ha någon annan fyllning med. Maten var mums, stjärnkocken pappa i hög form som vanligt grin Familj, hundar och umgänge. Ett firande i min smak smileheart Och att jag fick presenter är ju bara pricken över i, en tekokare och golvfläkt för att nämna två av dom.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.