Liten dejt

IMG_3869

Igår så överraskade maken mig med en eftermiddagsdejt heart Han hade ordnad med barnvakt och allt. Först blev det en lunch hela familjen ute på Marieberg innan barnen lämnades av så vi hade lite tid på tu man hand. En bio tillsammans i en nästan tom biosalong, så vi slapp störande människor som pratar, prasslar eller har mobilen igång. Deadpool 2 såg vi och den var helt okej, men anser att första filmen var mycket bättre.

Efter filmen strosade vi över stan på jakt efter en restaurang att äta på innan det slutade med att vi åt mjukglass med svenska supportrar som hurrade i bakgrunden (Sverige-Mexico matchen pågick), då vi båda inte var särskilt hungriga. Efter vi hämtat upp barnen svängde vi förbi Saigon och plockade upp mat som jag (då mannen fortfarande inte var hungrig) avnjöt i soffan framför tv:n. Jag avslutade dagen med Morden i Midsomer och maken var ute och jagade.

Det behövs inte mycket, men lite tid på tu man hand gör mycket för ett förhållande. Att man kan ungås bara vi, utan att ha barnen där som man ska tänka på, hjälpa och så.

 Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.