Glad midsommar!

8191BA2D-B775-4E16-B272-C84744A69B27

Precis som vanligt var ju vädret lite sådär under midsommar. Det är något man räknar med och blir knappast besviken om regnet kommer. Frågan är inte om, utan när, det kommer regna. För att inte tala om värmen som gärna byts ut mot svalare. Men i år var jag ledig på själva midsommarfton. Däremot jobbar jag idag, ett dagpass.

DAFC5A71-8811-4716-B0A2-9972C4E7319C

Började dagen med en långpromenad med killen, när solen fortfarande var framme. Sen var vi först över till svärisarna på kaffe och jordgubbstårta. På eftermiddagen for vi ner till Askersund som vi brukar. I år var det dock inte fest med lekar, utan mer stillsamt grillande med färre gäster. Trevligt ändå. Med oss hade vi valparna. Nimbus skötte sig fint efter han lugnat ner sig (var ju mycket nya dofter) och spenderade en del av kvällen i mitt knä som han brukar föredra. Vi tog även en promenad tillsammans han och jag. Hem på kvällen och i säng vid tolv för att sen kliva upp vid 7 då dagpasset väntade. Som jag nu får sitta och vänta på då första tåget kommer halv ett. Whopiedoo….. Onödigt lång dag på jobbet.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.