Kompisar

385E8B4C-0213-4E59-9218-C67148D0D2EF

För det mesta flyter det på här hemma med alla fem (!5!) hundarna. Nimbus och Alaska är bästa vänner och busar en hel del ihop. Även så ställer dom till med mycket bus och tillsammans tuggar på saker dom inte får. Men är man valp så är man lol Cleo försöker ibland leka med Alaska men det tas inte emot så väl. Alaska tycker nog stora Cleo är läskig för hon smiter undan och gömmer sig med svansen mellan benen. Kanske när hon blir större kommer Cleos busförsök uppskattas. Minna har gjort någon enstaka lekinvit, men mest muttrar hon över valparna när deras lek hamnar på henne. Siri är precis som hon var med Nimbus. Har sitt avstånd och skäller och muttrar när dom är för nära. Men det går bra med allihopa och lilla Rull-Tullta har funnit sin plats i vår familj heart

Namnlös

Det här inlägget postades i - Alaska, - Nimbus, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.