Fotbollsträning

44961CC1-B03B-42B7-9C75-84C0C2F5FAA7

Kidsen: V har nu fotbollsskola som pågår i tre dagar. Han tycker det är så himla roligt. I lördags var han dessutom med i Forwards cup inne i stan. Vår lilla fotbollskille smile som till hösten kanske också kommer bli en basketkille.

171FE059-0200-45A0-85E8-CE94112106E6

Vilddjuren: I samband med fotbollsskolan så hade jag med mig valparna. Miljöträning för de små. Första timmen var livad. Alla barnen ville klappa och hälsa, valparna ville leka med varandra koppel be dammed och jag ville bara äta frukost och vila då jag jobbat söndag natten (och därmed hann med typ 2 timmars sömn). Efter en promenad runt området i deras tempo tvärslocknade Alaska sen och bäddades in i filtar av C och hennes kompis E. Nimbus fick filt om sig också, även om han inte somnade lika fort och lätt (äldre och därmed mer energi än fröken 9 veckor razz ) Men jag och Nimbus vilade sen lite tillsammans den sista timmen av fotbollsskolan då han kurade ihop sig intill mig.

Status: Trött som få på dan. Men efter fotbollsskolan tog jag och valparna en fortsatt lur i soffan där även jag och Nimbus sov. Välbehövligt.

Nu: Preppar för en natt på soffan med valpvakt.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Alaska, - Miljö, - Nimbus, - V, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning. Bokmärk permalänken.