Valpkurs lektion 7

7C9FF7A7-4E89-4E99-99B5-F9A8E29F5FE5

Vi fortsatte med att köra hanteringsträningen, samma övningar som sist samt att vi fick lite utökning av den om det gått bra, för att få mer stadga i det hela. Nimbus var jätteduktig på ”Pass ”, ”Kroppshanteringstart” och ”Mun”. Han var riktigt duktig på ”Mun”, både med kupad hand och med grepp (upp och nervänd hand) Vi ska fortsätta öva på det, och jag kommer lägga mest fokus på att hantera kroppen och tassar så kloklippning kan gå smidigt. Vi fortsatte sedan med ”Hälsa fint”. Mest teoretiskt, där hon förklarade hur man kan göra. Sen får man öva med en figurant som ställer upp. Om man har det behovet. Avslutande hemläxa var att träna in ett kommando för inkallning, som ’hit’ eller ’kom’ eller dylikt.

9C25A1BC-7AA7-4826-8494-FDBE78089C1D

Dessutom så började det regna och åska strax innan lektionen började. Prinsen brydde sig inte alls om åskan och då vi stod under ett gäng träd bredvid bilen så var vi ganska väl skyddade från regnet. Däremot så gillade han inte att lämna trädens skydd för rask regnpromenad från bil till lokal.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, - Valp, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.