Uppdatering om mig

603D094E-74F4-4281-9870-CA529F4F3A88

Status: Det är faktiskt riktigt bra. Har landat mer i mig själv efter en… turbulent vinter/vår med mycket som snurrat i huvudet, och jag känner mig mer tillfreds med min vardag än tidigare. Såklart har nog det kanonfina vädret varit till hjälp med att få mig att känna ro. Och fina goa Nimbus. Jag har kommit till en punkt där jag släppt mycket och inte vänder och vrider som förr. Nått en acceptans som jag mår bra av. Jag hoppas att jag får behålla den här känslan nu ^^

Träning: Min träning går lite si och så. Planerade träningspass uteblir ibland, men det är okej. Har fokuserat på nuet och på mig. Behöver jag bara vara utan krav och måsten så har träningen fått stå åt sidan (som även hushållssysslor som städning). Men jag är toknöjd över att ha kommit igång med löpning igen. Mjuk start med som mest 25min på löpbandet och två rundor utomhus på 22min. Bägga tagna direkt efter nattpass när det är svalast ute. Hoppas knät fortsätter hålla sig så jag kan fortsätta springa.

Nu: Är det snart dags för sängen.

Imorgon: Tårtfix.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Mobilinlägg, Träning. Bokmärk permalänken.