Tappade det

343432BB-41FC-492E-A831-6DE282BD1505

Idag blev jag besviken på mig själv. Vi var ute på fältet igen och lektionen började bra med dressyr. Totte kändes lite seg i början men kvicknade till när vi tog galopp. Sen började hoppningen. Det var inga stora stockar, inte dom största som finns utan där imellan stor och liten. Något jag hoppat utan problem tidigare. Men idag, på Totte, så tappade jag mitt mod helt. Det försvann. Jag kände hur självförtroendet och nerverna rann ur ridstövlarna på mig ju närmare stocken jag kom och tillslut så avbröt jag. Kände att då jag helt tappat modet så skulle han inte hoppa. Han kände att jag blev osäker. JAG kände hur han började tveka själv även om det kanske inte syntes, men jag kände det genom benen. Är så besviken på mig själv och jag fattar inte vad som gick snett. Hur kom det sig att jag plötsligt fegade ur där ute på fältet? För att inte helt ge upp och kasta in handduken hoppade jag de små stockarna, som man till och med kan travhoppa, flera gånger. Kände att där fanns ett flyt, och framförallt ingen tvekan. Avslutade med ett lite större ett par gånger. Men dom andra, dom vi skulle ta, där tog det stopp. Någonstans där skulle jag nog behövt stöd och peppning av min ridlärare. Att hon ändå skulle försökt pusha mig eller åtminstone gett mig pepp och feedback på dom jag faktiskt hoppade. Men den kändes som om hon var upptagen och mer fokuserad på dom andra som hoppade större. Att hon glömde bort mig lite. Kanske fel, men den känslan hade jag när jag lämnade fältet.

Namnlös

Det här inlägget postades i Mobilinlägg, Ridning. Bokmärk permalänken.