Helgen dårå

weekend

Sol, sol, sol! Underbara vädret håller i sig och man kan väl inte annat än att njuta? Även denna helg har varit packad med grejer känns det som. Efter lite sömn från nattjobb åkte vi i Fredags till Tullgarn, jag, maken och O (hans systerson). Barnen var i skolan och efter det fick vara hos faster M och leka med kusinerna. Vi strosade runt, kollade, var med i någon tävling (som jag tror att vi inte vann) och sen så köpte mannen ett par nya jaktkängor till ett bra mässpris. Jag var bara med som sällskap mest, tittade lite på hundprylarna men köpte inget då Nimbus fortfarande växer så vem vet vilken storlek han hamnar på. Men det var trevligt. Och kanonväder. Så tipp topp! Lördagen spenderades förmiddagen i Frövi. Grabben hade poolspel i fotbollen. Riktigt duktiga killar och tjejer som kämpade i värmen och hade roligt. En annan glömde smörja in sig så lite bränd blev man i solen. Hade med en tröja som jag tillslut fick lägga över axlarna för att skydda. Jag och grabben avslutade fotbollen med att käka på Max tillsammans. Stolt över min fina son som var jätte duktig! Eftermiddagen spenderades i gungstolen på altan med en bok. Maken åkte iväg på klassträff, 20år sen han slutade nian. Helt galet. Det låter ju som en evighet sen! Morsdag inträffades på Söndagen. Fick en härlig sovmorgon och sen paket av familjen. Kan det bli bättre? Feel the love people! Lugn start på dagen som sen övergick till ett kalas för syrran (samt gratta mamma på morsdag), en husvisning följde detta. Jättefint läge men inte för oss. Alldeles för mycket att göra i huset för dom pengarna dom begärde. Nåväl. Över och gratta hans mamma på morsdag och sen en grillning hos hans syster som avslutning på dagen. Nu Idag blir det lite lugnare. Ett springpass på löpbandet, altanhäng med bloggen och sen jobb.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.