So pretty!

IMG_2477
Söndagens Go’Glass i Hjortkvarn

Status: Känner mig… inte utvilad, för sömnen har varit kass, men ändå känner jag att jag vilat och kunnat ta det lugnt under denna långledighet, som tyvärr leder mot sitt slut. Har inte grubblat och fastnat i tankar utan dagar, och framförallt kvällar/nätter, har passerat harmoniskt på något vis. Sen kan man såklart önska att jag fått sova bättre. En natt blev det 9 timmar. Men jag har snittat på 4-4,5 timme per natt.

bloooommor

Idag: Nu har blomprakten kommit till oss. Idag åkte jag iväg och handlade blommor till alla urnor, krukor och amplar. Samt lite grönsaker också. Fast handelsträdgården jag åkte till hade inte mycket grönsaker, så det får jag fylla på från en annan affär. Själen blev lite gladare idag när allt var planterat och allt såg så fint ut. Nu ska dom bara rota sig och sprida ut sig i all sin blomsterprakt tills dom nästan svämmar över. Åh, det är så fint!

IMG_2551

Nimbus: Då helgen varit fullproppad med aktiviteter så har jag inte hunnit med att träna honom. Och idag planterades det blommor. Efter det hamnade han och jag i gungstolen på altan fram tills det var dags att laga kvällsmat. Han är så himla go och mysig min knähund love Och med värmen som varit så håller vi oss till morgonpromenad och kvällspromenad. Mitt på dagen blir det trädgårdshäng där dom själva får välja om det ska busas, sola eller ligga i skuggan. Härliga trädgårdsdagar ändå, även om inte mycket blir gjort för dom.
För övrigt har han kommit in i en period när hans mat inte duger. Han vill inte ha sin mat, men kan äta alla andras mat. Så aptiten är det inget fel på. Han bara matvägrar och har gjort det några dagar nu. När hungern blivit för mycket har han ätit lite av sin mat men det sker under protest ungefär. Idag däremot, nu till kvällsmaten, så åt han sin mat utan knussel. Det var ingen tvekan alls. Dessutom fick han i sig lite frukost också. Får hoppas att hans matvägran är över nu. Minns att Cleo hade en sån period också som valp.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.