Fullspäckade dagar

NyaVänner

Igår förmiddag: Fick Nimbus möta föräldrarnas katt för första gången. Det gick sisådär. Båda var nyfikna på varandra men katten ville inte att Nimbus kom för nära. Och Nimbus ville ju så gärna, så han fick jobba på att sitta eller ligga stilla och vara lugn. Mer träning på den fronten. Det hela följdes sedan av en promenad i mina gamla hoods i Vivalla och ett besök hos moster M där min prins fick träffa Wera, en ny kompis för dom klickade utan problem.

Igår eftermiddag: Spenderades på Marieberg. Barnen skulle ha sandaler och nya gummistövlar. Jag behövde ny sport-bh. Några timmar blev det innan vi for hem. Barnen skötte sig fint, även om dom blev uttråkade medan jag provade ut sport-bh. Som ett plåster på såren fick dom glass efteråt. Belöning för att dom var snälla och lugna.

Status idag: Ganska trött. Dagen har gått i ett känns det som.

Morgon: Tog min första springtur på länge. I ett långsamt tempo och en kort stund, sådär 20min, och med knästöd på. Trodde att jag skulle behöva ta en paus då och då men det gick bättre än väntat. Sprang utan avbrott i 20min vilket kändes kanon! Hade inga känningar från knät heller så bara toppen känsla hela passet.

AgriaHundpromenad

Förmiddag: Deltog i Agrias Hundpromenad. En välgörenhets promenad där Agria skänkte 10kr per deltagande hundekipage till antingen Hundstallet eller Bosses Hundhjälp. Man fick själv välja vilken av de två man ville skänka ”sina” 10kr. Tanken var att jag skulle gå själv med Nimbus, men tydligen ville barnen också följa med. Fick reda på det timmen innan jag skulle åka ungefär. Hade jag vetat om det tidigare kunde jag ha anmält barnen med Nimbus och mig med en annan av våra hundar, då hade det skänkts ytterligare 10kr men, men. Nimbus skötte sig vilket fall väldigt bra. Han ville gärna hälsa på hundar som gick framför/bakom/passerade, men annars var han en pärla. Han fick nosa på Svartån, men ville absolut inte peta på det med en tass. Vatten är inte populärt hos honom. Även barnen skötte sig fint och dom hade det roligt, trots att det var en promenad längre än vad dom skulle valt själva.

Lunch: Köra dottern till kalas och sen fixa lunch till mig själv lite snabbt. Byta om också.

skydive

Eftermiddag: Roadtripp till Västerås. Brorsan hade fått ett tandem hopp i fallskärm som födelsedagspresent av familj och sambo, såklart ville man med och se och heja på. Perfekt väder, strålande sol och klarblå himmel. Det vore häftigt att prova på det själv men jag är ju höjdrädd och skulle aldrig vara så dum att jag köper det till mig själv. Och vad sjukt nervös man skulle vara! Flyga upp i ett litet plan som vibrerar och låter, sitta på kanten och sen tippa ut i fria luften och falla fritt. Scary! Men tydligen en fantastisk upplevelse. En lyckad present vilket fall grin

Kvällen: Maken ute och jagar och med grabben i säng (dottern sover över hos en kompis för första gången!) så chillar man i soffan innan sängen kallar.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, Allmänt, Dagstripp, Foto&Film, Resor, Träning. Bokmärk permalänken.