Poolfix!

mellösapromenad

Nimbus: Fick byta promenadstråk idag. Vi körde barnen till skolan och sen tog vi en promenad i Mellösa. Inte mycket folk ute men vi mötte två hundar och en katt. Som såklart inte ville hälsa på honom. Tråkiga djur i Nimbus ögon. Han skötte sig vilket som bra på promenaden, lite mycket drag i kopplet ibland. Får försöka jobba bort det, men av andra basenjiägare att döma verkar det vara något dom gör. Får se hur det går, det ska komma upp på valpkursen. Precis innan vi skulle kliva in i bilen och åka hem la han sig ner på parkeringen. Tydligen klar med promenerandet. Och så fick vi se poliser. Vad dom gjorde där har jag ingen aning om.

altanträning2

Träning: Dagens träning togs på altan även idag. Fast denna gången höll jag mig i skuggan. Främst för att solen inte hunnit långt nog för att jag skulle kunnat varit i solen wink Ett pilates cardio pass idag. Jag dröp av svett efteråt. Även idag var hundarna fria ute på tomten. Siri låg och solade, Minna höll sig inomhus där det var svalare, Cleo var lite överallt och Nimbus var… ja, ni ser ju bilderna. Han var först väldigt i vägen. Men efter en liten stund flyttade han på sig och la sig på filten, som jag lagt ut specifikt för hund att vara på. Tänkte ju att han då inte skulle vara i vägen som igår. Tji fick jag. I början vilket fall. Men sen somnade han vilket fall på filten och sov som en stock resten av träningspasset. Trött efter  promenaden.

Idag: Även om det inte var så roligt och det tog lång tid, så tog jag tag i poolen idag. Den rengjordes. Först tömdes den på alla löv och snuskvattnet. Sen skrubbades botten, spolades rent och tömdes så mycket det bara gick. Den blev riktigt fin och ren! Tyvärr tog jag inga kort, varken före eller efter. Men tänkt er brunt vatten med fyrtioåtta kilo murkna löv och hala slajmiga algpålagringar på botten. Flera timmar senare var det en fin blå botten och klart fint vatten som fylldes i. Riktigt nöjd med resultatet även om det var slitsamt, varmt och snuskigt att göra. Hade toppenhjälp av barnen, främst V, samt C’s kompis som var över på besök. Jag kom dessutom ihåg att smörja in mig idag, plus att jag skyddade axlar, skuldror och bröst från solen med en t-shirt.

Nu: Ska dygnet vändas. Två nätter väntar.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Miljö, - Min träning, - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.