Glimt av sommar

IMG_2061

Status: Sommarvärme! Och det känns så härligt skönt! Spenderat dagen ute i solen så mycket det bara gått efter jag vaknat upp. Tog det lugnt då jag kände att jag behövde det. Inga måsten. Bara vara. Huvudet är ganska okej just nu. Det går framåt. Det känns helt okej för stunden.

altanträningpng

Träning: Då vädret var kanon så beslutade jag mig för att flytta träningen från gymmet och ut på altan. Hundarna fick då springa fritt på tomten och njuta av det fina vädret även dom. Slippa hundgården. Så i solen gjorde jag mitt core pass. Gymma och sola på en och samma gång. Hur kanon var inte det grin Nimbus var med mig, ibland i vägen och ibland ur vägen.

Annars: Njöt jag bara av solen. Jag låg och läste. Bara var i solen. Tittade på barnen som lekte för glatta livet i solen, eller på hundarna som lekte eller låg även dom i solen. En underbar njutningsdag! Men, as always, var jag dålig på att smörja in mig med solskydd. Måste bättra mig på det.

barn hund tränar

Vilddjuren och Nimbus: Fick ett träningspass med barnen. Det var sitt, ligg och vacker tass. Kul att dom är intresserade att träna med hundarna smile Dom har en bit kvar att gå att lyckas skingra alla pälsbollar och ha lite ordning på dom, men dom visar intresse och jag är gladeligen med på det tåget.

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - Lydnad, - Min träning, - Nimbus, - V, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.