Det är på G

Det börjar närma sig spårträningsdags. Nu har jag äntligen fått snitselband, tre färger: Rött= Blod, Blått= Bloduppehåll, Gult= Tvär sväng. Däremot kunde vädret vara bättre. Det är regn i luften och jag vill inte lägga spår som det sedan regnar på. Dessutom måste jag se till att ha en barnvakt till sessan, då hon inte kan vara med ut i skogen för vare sig spårläggning eller själva spårandet. Kan ju lägga spår när Jimmy kommit hem från jobbet vid två, för att sedan gå spåret vid fyra kanske. Men vid fyra börjar jag lite lätt med maten (beroende på vad jag ska laga) eller så är det något annat då. Men ja.. jag ska flundra på det och se vad jag kommer fram till. Blod har vi gott om, och så har vi klöv (-ar?). Spårsele finns, samt lina. Jag har väl däremot inga kläder eller skor för att klampa runt i skog bland snår och diken. Men det går väl alltid att lösa. Hoppas jag. Har aldrig lagt ett spår själv men varit med Jimmy en gång. Svårt är det väl inte direkt, men snitsen kommer kanske inte på en gång. Har tänkt att börja lätt, så jag får in det hela med att lägga spår och spåra. Peggy kommer nog lätt kunna följa spåren i början, men det är träning för det. Så kommer det trappas upp och bli svårare och svårare med tiden. Jag har planer

Det här inlägget postades i - Viltspår, Träning. Bokmärk permalänken.