V75 dag

IMG_1920

Status: Träningsvärk. Mentalt trött i skallen. Fysiskt trött efter jobb.
Utöver det är det helt okej. Sov ganska bra i natt.

v75

Idag: Efter jag vaknat och tryckt i mig ett par mackor ute på altanen så for familjen iväg till travet. (Ja, jag hann göra mig i ordning också) Idag var det V75 och vädret var ju kanon, om än blåsigt. Fanns aktiviteter för barnen så dom kunde roa sig och maken kunde spela. För första gången kunde även jag se på dom flesta loppen. Kors i taket. Men barnen är så stora nu så det inte är klokt. Vi stod vid banans kurva, nära lekytan, så dom kunde komma om det var något, samt att dom fick mitt nummer på sin arm om det skulle hända något. Innan själva V75 tävlingarna var vi med dom när dom sprang i hinderbanan och fick ansiktsmålning. Sen såg vi några lopp jag och mannen medan barnen lekte själva smile Käkade mat hela familjen, delade upp oss igen, köpte glass tillsammans. Avslutade med att jag följde barnen till lekytan, mannen såg sista loppet och vi avslutade med lekstund innan vi åkte hem sen för att ge hundarna mat. En fin, härlig dag i solen med familjen.

Nu: Ska jag försöka fortsätta hålla mig på nattrytm. Blev ledig idag, en FV-dag på grund av banarbeten, men jag jobbar i morgon natt igen. Så även om jag känner mig trött och gärna skulle vilja sova så behöver jag försöka hålla mig till nattjobbets rytm. I alla fall en del.

I morgon: Jobb som sagt. Även ett gympass är tänkt att tas. Lite trädgårdsfix skulle också behövas. Får se hur det blir.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.