Vatten mellan tårna

IMG_1846

Status: Har torkat upp efter nattens blöta jobb i regnet. Mina skor har inte torkat än men jag hoppas dom hinner göra det innan jag ska åka och jobba ikväll. Det är lite av ett dilemma att jobba när det regnar. Helst vill man ju ha skor som tål väta, men har jag på mig såna skor blir det för varmt om fötterna när jag är på tågen. Pest eller kolera liksom. Det ska regna i natt med vad jag förstått. Så yay för mer blöta fötter. Eller nått. Utöver det så är det ändå hyffsat. Jobbar vidare med att acceptera det som är och gå framåt istället för bakåt. Vissa dagar går bättre än andra. Glider fortfarande tillbaka i tankarna och går igenom saker igen. Men det sker inte varje dag vilket fall.

Träning: Jag kan planera in träning sex dagar i veckan med förhoppning att kunna göra det. Men det är inte hugget i sten. Jag har blivit bättre på att lyssna på kroppen. Är det så att jag en dag inte orkar, har energi eller känner att tiden inte finns, så skippar jag träningen den dagen. Jag tänker inte stressa kroppen igen som jag gjorde för något år sedan. Och just idag blev det så. Träning var tänkt men kroppen är inte med på det, så då tar vi en paus och kör imorgon istället. Igår så körde jag ett pilates magpass.

IMG_1848

Nimbus: Under promenaden idag (efter jag vaknat och ätit frukost) så körde vi lite kontaktträning, övningarna vi gjorde på valpkursen. Han var jätteduktig! Så fort han vet att jag har godis med mig är han väldigt kontaktsökande och hoppfull på att få en godis. Det är roligt och underlättar i träning. Det bådar gott för framtiden smile Jag har önskan att gå en kurs i höst igen med Nimbus. Antingen lydnads fortsättning, tricks eller nosework. Jag får se tiderna och vilka grundläggande kunskaper han ska ha först.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.