Fluff attack!

IMG_1549

Status: Jobbhelg avklarad. Helgen började katastrofalt! Efter en promenad med Nimbus så stod jag böjd över altantrappen för att knyta upp skorna när Cleo, som druckit vatten från skålen på altan, kom i 380 och hoppade ner från altan. Tyvärr så stod jag i vägen så pluttfluff skallade mig. Den smärtan! Jag fick så ont att jag såg stjärnor. Det flimrade för ögonen, halvt svartnade och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Det gjorde fruktansvärt ont. Hela jobbnatten präglades av huvudvärk, trots tabletter, jag var sjukt öm där träffen tog, precis där panna och hårlinje möts, och jag ville helst bara tacka för mig och åka hem. Men som vanligt bet jag ihop och jobbade hela natten. Lördagsnatten var även den en jobbnatt med huvudvärk, tillsammans med nackvärken på vänster sida som gjorde en comeback. Inte fullt lika öm på skallen, men fortfarande väldigt öm. Söndagsnatten var första natten utan huvudvärk. Men fortfarande ömt. Idag är det nackvärken som kvarstår. Lägger jag tryck mot träffpunkten så ömmar det. Utöver det är kroppen trött och sliten av helgjobbet.

Träning: Körde en pilates cardio pass i fredags. Jag var ensam i gymmet till största delen. Mot slutet kom barnen och höll mig sällskap. Dom höll koll på timern och hejade på, medan jag, flåsandes och helt slutkörd, kämpade mig genom dom sista övningarna. Min egen hejarklack pompoms Helgen blev träningsfri då varken tid eller ork fanns.

under

Helgen i övrigt: Har varit stillsam och lugn för min del. Maken körde barn till kompis och kalas och hade sig i lördags och sen stod han för grillningen till middagen. Nom nom nom! Söndagen blev det Marieberg för hela familjen. C behövde kläder till dansuppvisningen på söndag och maken behövde lite prylar till bilen. Dessutom blev det oplanerat underkläder till mig. Fyra nya Bh:ar. Och även om dom kostade så är det bra kvalitet och dessutom utprovade för mig av kunnig personal. Det är något man egentligen borde gjort för längesen. Att få hjälp att hitta perfekt passform och storlek för mig och min kropp. Så värt det! Familjen, främst barnen, blev förstås uttråkade men dom skötte sig bra ändå.

regndag

Nimbus: Sköter sig fin fint på promenader. Jag har med mig massor med godis så jag kan belöna och träna honom under promenadens gång. Jag är jättestolt över honom. Sen har han fortfarande en valps galna energi hemma ibland och han försöker nå upp till bord och bänkar i köket för att ta mat. Än är han för liten och jag försöker få det ur honom. Hoppas man lyckas. Idag fick vi dessutom inviga hans regnjacka jag köpt. Han hatar att gå i regn, även med en regnjacka, så man får snudd på tvinga honom ut på en promenad, som jag av förklarliga skäl då håller kort. Efteråt, när han blivit torr, så myser vi i soffan. Han har även lärt sig att öppna grinden i vardagsrummet. Vi har kompostgaller för att hålla hundarna i vardagsrummet på natten. Dom andra tre får inte upp den utan stirrar på den som en fet, orörlig vägg. Nimbus däremot kan öppna den. Han sätter tassen i gallret och drar det mot sig. Vips så har han öppnat den och små tassar kommer upp på övervåningen och väcker dottern. Nu har vi gjort ett försök att ”låsa” fast grinden. Förhoppningsvis får han inte upp den samtidigt som barnen kan öppna den om dom vaknar innan honom och vill kolla på barnprogram.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.