Mer träning

IMG_1517
IMG_1519
IMG_1530

Nimbus: Morgonpromenaden bestod förutom av promenerande, av lite träning. Jag la in lite ”Inkallning ochKontakt.” Passade på att berömma när han stannade och väntade när han gått i förväg. Förhoppningsvis lär han sig ”Vänta” lite längre fram. Just nu gör han allt för godis, fast han inte alltid förstår vad det är jag vill. Men vi tar det i vår takt.
Mer miljöträning idag dessutom. Vi åkte in till Örebro för en kombinerad stadspromenad och shopping. Han behövde en ny sele då han snart vuxit ur sin blåa. Det blev ett litet krux. Han är mitt i mellan storlekar. Provade en S, den skulle han växa ur på ett par veckor. Den i M drunknade han i. Så dom bra, färgglada, ergonomiska kunde vi inte köpa idag. Tur nog så fanns det bilselar som han kunde ha. Stl. M gick att korta upp så den passar honom, lite för stor runt halsen men inget som är för mycket. Han kan växa i den och ha den troligen livet ut, eller tills den blir för sliten. Så den kommer vi använda nu tills han växt till sig och vi kan köpa en promenad/vandringssele. Nu kör vi på en kombo av bil och promenad/vandring. Ingen fara för mig. Det trevliga är ju att han nu har en bra bilsele till när vi åker bil. Vi fick även med oss lite nya leksaker och godis och han charmade dom som jobbade där att han fick med sig ett tuggben helt gratis grin Han skötte sig jättefint idag även om han inte var så glad i att prova selar. Det blev tråkigt efter en sådär minut, haha. Han njöt sen i solen på altan efter att ha busat runt med dom andra hundarna.

IMG_1533

Statusen då: Jo då. Tagit det lugnt idag. En maskin tvätt, morgonpromenad med Nimbus, in till staden med promenad, sitta i solen på altan, simskola, kvällspromenad. Kan inte klaga. En fin ren vilodag idag i det soliga fina vädret. Sovit helt okej. Försöker koppla bort allt som har med jobb att göra mina lediga dagar, men det slinker gärna in. Imorgon är det jobb igen. En jobbhelg. avskyr helgerna. Långa och tuffa för kroppen. Så himla sliten efteråt. Önskar redan nu att helgen är över.

IMG_1505

Dagens negativa: Något ont i nacken när huvudet vrids åt vänster.
Dagens positiva: Sol, sol, sol denna lediga dag!

Namnlös

 

Det här inlägget postades i - Nimbus, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.