Härliga efterlängtade vår!

IMG_1338

Status: Jovars, jag står fortfarande upp. Det är fortfarande tufft på jobbet och nya saker har uppdagas de två senaste nätterna jag jobbade. Och det är inget som gjort att något känns bättre. Vi tre jobbar i motvind just nu, motvind i stormstyrka känns det som. Bit ihop eller bryt ihop. Vi biter ihop. Samtidigt som man kollar efter annat nu. Tur jag har min lilla solstråle till valp som gör mig sällskap när jag kommer hem från jobbet på natten/morgonen smileheart För övrigt så är jag trött, vilket är en normalstatus för mig. Men efter dessa två nätter jag jobbat har jag sovit i sängen och inte soffan. Hundarna har fått vara ute i hundgården, även Nimbus trots kyliga mornar. Det har gått… sådär. Skällande av de stora hundarna, men jag har trots det sovit bättre än jag fått göra på soffan så det har i alla fall gått framåt och inte bakåt. Däremot har jag dragits med huvudvärk i dagarna tre. Mer eller minde. Det har kommit när jag vaknat, legat lite i bakgrunden sådär, ibland kommit fram och sagt att nu gör det ont. Vet inte om det är en spänningshuvudvärk som är här eller var det är. Men det är inte så kul att dagligen gå med en lättare huvudvärk eller hot om huvudvärk som ligger och lurpassar.

IMG_1367

Igår: Efter jag vaknat och njutit av solen på altan tog jag och barnen och for iväg till Marieberg när dom kommit hem från skolan. Det var dags att köpa nya vårskor. Bägge barnen hittade skor, vi tog en fika och strosade runt lite. På väg till bilen fick dom syn på ett tivoli som slagit upp på parkeringen bakom Coop. Så vi gick dit och kikade. Åkte lite karuseller och spelade lite spel. Glada barn som vann nya gosedjur! Tivolibesöket var oplanerat och spontant, men uppskattat av de små ^^ Och jag var så stolt över V igår. Han var så snäll mot sin syster. Ren kärlek heart

IMG_1391

Idag: Har man åter njutit av solen. Bäst att passa på när den är framme och man är ledig. Tvätt hänger ute på tork för första gången i år. Hundarna har fått springa fritt på tomten och alla har lekt för fullt förutom Siri som bara vill ligga och sola ifred. Inte alltid hon får det när det kommer en stormande valp i full fart med en Cleo efter sig i fullt bus lol Det är så härligt att nu kunna sitta i en stol ute i solen och låta hundarna få härja fritt på tomten. Det är så det ska vara, även om man får ha extra koll på Minna så hon inte får för sig att rymma. Barnen har lekt med hundar, hoppat studsmatta och haft sig. Härliga fina vår vad du varit efterlängtad!

nimbus

Nimbus: Verkar även han njuta av sin nyfunna frihet med en hel tomt att springa runt på. Han jagar dom andra hundarna, busar och biter. Hittar leksaker som ska tuggas sönder, såvida inte Cleo snor den från honom och tuggar sönder den. Vilket sker väldigt ofta, haha. Jag har även tränat lite inkallning, när vi ändå var ute allihopa. Han var duktig, även om det såklart är LÅNG väg kvar innan han vet vad vi håller på med och gör som han ska även om han just vid det tillfället gör något annat. Men man måste börja någonstans.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, - V, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.