Vårtecken…?

IMG_1233

Ett tydligt vårtecken, om man vill kalla det så, är vedkörningen som kör igång. Maken har huggit och tagit hem. En del har klyvts och idag tog jag och hjälpte till, på min lediga måndag. En blöt och regnig måndag. Inte det bästa. Men jag fick tillslut ge upp väntan på uppehåll och ge mig ut på vedbacken. Det regnade och var uppehåll om vartannat så jag ville inte använda klyven utan fick ta och köra för hand med yxan. Tog en paus för att ordna te i en termos och byta handskar då det första paret blev dyngsura. Jag kunde vrida ur vatten från dom. Framåt fyra blev det ett mer stadigt uppehåll i regnandet och grabben gjorde mig sällskap på vedbacken. Fyra (eller var det fem?) skottkärror ved blev det, innan det blev en skottkärra torr ved från förra året som kördes in i huset då det började bli tomt. Och med ruskvädret idag så blev det ju kyligt i huset.

Vad hände mer idag förutom slitet på vedbacken?

Ja… hushålls sysslor såklart i form av tvätt, disk och matlagning. Ett styrkepass i gymmet för mina ben. Promenad med Nimbus, vi passade på när det var lite uppehåll. Planerade för veckan som är. Burtränade min lilla pojke. Läxläsning med V.

Fint sammanfattat ja? razz

Nu blir det ”Den fantastiska historien med Berg och Meltzer” innan jag däckar i säng efter en tidigt morgon följt av en lång och tung dag.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.