Vårkänsla

M&Ddag

Idag: Blev det en mor & dotterdag. Oplanerat, men trevligt ändå. Sonen släppte jag av hos en kompis och sen åkte jag och C till Marieberg för att köpa nya vårjackor till henne och V. Dom växer ju, så förra årets var för små. Nästa helg blir det högst troligt skoshopping till dom båda. Vilket fall. Vi åkte dit och tog en lunch tillsammans innan vi kollade butiker på jakt efter jackor. Vi kollade runt på lite annat också innan vi tog en fika och köpte lite vårblommor innan vi åkte hem för att hinna med att åka till dansen också. Det var en trevlig dag tillsammans, bara hon och jag. Min flicka har blivit så stor. Det är inte klokt.

bröllopsdag

Igår: Hade jag och mannen en lite myskväll tillsammans heart Vi åt gott, hemmagjord plankstek (cudos till maken), såg på film och bara var tillsammans. Vi firade vår 10åriga bröllopsdag lite tidigare, då jag jobbar på den aktuella dagen. Och då vi inte fått barnvakt så passade vi på en helgdag när båda var lediga och inte allt för trötta. Jag har också fått ett halsband av mitt hjärta, lite tidigt, men uppskattat likväl. Och jättefint är det!

vårdag

Nimbus: Mitt lilla gryn. Matte-kära pojke. Så glad att se mig efter nattens sömn, eller om jag varit borta en tid. Enligt maken går han och gnäller när jag är borta. Han har fått börja vara i hundgården om alla är hemifrån. Hundluckan är lite läskig men han kan ta sig både ut och in. Hundburen gillar han fortfarande inte, där gnälls, skriker och ylas det. Men han är lugnare i hundgården. Även om han inte är så förtjust i det. Promenaderna går fortsatt framåt. Idag var det spring i hans små ben och enligt honom var kopplet alldeles för kort eller matte för långsam lol Han ville hänga på barnen som cyklade framför oss.

 Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.