Träning

valpträning

Nimbus: Igår när det var ruggigt och regnigt väder och han inte var pigg på att komma ut och gå, så fick man roa honom inomhus. Förutom att leka så fick han jobba med att få fram sin mat. Jag hade en tom, ren flaska med några hål i som jag la mat i. Sen fick han putta runt på den och ha sig för att få maten att trilla ur hålen. Det sysselsatte honom ett tag smile Har för mig att jag ska ha en aktiveringsleksak någonstans, får ta och leta upp den.
Idag så har vi tränat på att klippa klorna i vaket tillstånd. Annars har jag gärna passat på att klippa dom när han sovit. Och då jag klipper dom en gång i veckan så behöver jag inte ta mycket och förhoppningsvis kommer han finna sig i det utan bekymmer. Vi lyckades ganska bra idag, för att vara hans första gång helt vaken med alla klor. Dessutom har vi tränat på ”Sitt” och ”Ligg” idag. Och det gick bättre än förväntat med ligg. We will continue. Jag hade även hoppats på att få ha med honom ikväll hem till brorsan, men han var inte välkommen då deras katt avskyr hundar. Där såg jag annars ett perfekt tillfälle att få träna honom i staden, buss/bil och med katt. Nu får väl det vänta lite till. Det är inte det bästa vädret idag men en promenad i blåsten ska tas innan vi åker iväg. Funderar på om han ska få vara inomhus eller ute i hundgården medan vi är borta. Är ju inte så varmt ute och han har för tillfället bara en vit R2D2 hoodie. Den lär vara mer brun än vit.

Annars: Är långledig nu i 7 hela dagar. Välbehövligt. Hoppas på fint väder också så man kan njuta av lite sol. Ser dock inte så positivt ut just nu med två dagar med skräpväder. Men ledig likväl och ska försöka koppla bort jobbet helt och hållet. Så hundar, bok, gym, familj och film. Mitt recept för ledigheten victory Har vilket fall fått sova hyfsat bra i två nätter, även om det blir tidiga morgnar för valpen och barnen som ska till skolan.

träning

Träning: Har lagt mest fokus på underkroppen dom senaste veckorna. Tänker mig att jag ska introducera överkroppen snart igen, om någon vecka eller så. Börjar mjukt så jag inte kör slut på mig själv och helt tappar motivationen. Köra med lätta vikter (eller inga vikter alls) och sen långsamt öka på. Jag är sjukt ur form men äsch, jag är ju igång. Det är väl det som räknas. Beach 2020 here I come! Hahaha. Tidigare än så känns inte troligt razz Kanske motivation att köpa nya badkläder och sommarkläder? Har i alla fall köpt tre nya tights som jag väntar på. Lite nya överdelar vore nice det med men en sak i taget. Morot nummer två om några månader blir nya överdelar! Men bara om jag fortsätter träna.

 Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.