Första gången

miljöträning

Vi kom iväg till Mellösa, jag och Nimbus. Med oss fick vi dotra C. Så medans grabben var på fotboll knallade vi runt i samhället. Nimbus skötte sig jättefint. Tyvärr mötte vi inga andra hundar, eller katter, och såg knappt en människa. Men han fick ta in en massa nya dofter och gå över bilväg och gå på trottoarer. En mjukstart i miljöträningen för min lilla pojke. Nästa gång får han följa med dagtid, då kanske det finns mer folk. Eller så tar vi en sväng in till stora staden. Bilresan gick hyfsat bra igår också. Han var inte tyst, men han lät inte så högt utan mer lågmält gnällande.

Idag är han mindre pigg på promenader. Det regnar ute och fyyy vad hemskt det är. Han ville gå hem på en gång. Men en kort liten runda fick han allt ta innan han fick lov att komma in och kura ihop sig med dom andra hundarna.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Miljö, - Nimbus, - Valp, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.