Besvärligt…

Status: Både igår kväll och idag på dagen fick jag ett anfall av troligen ögonmigrän. Det börjar med ett lätt flimrande för ögonen som blir mer och mer, det ser liksom taggigt ut i kanterna och tar tillslut upp stor del av synen. Det kan hålla i sig i någon minut och upp till en halvtimme. Och efter varje anfall får jag huvudvärk. Det är inte mer än så och ska, vad jag vet, inte vara farligt. Men det är besvärligt och jobbigt med huvudvärken som följer. Jag hoppas jag inte får det imorrn igen. Annars kanske jag ska ringa en läkare för säkerhetsskull. Det var längesen jag fick sånt här så det är inte ofta förekommande. Men det är möjligen för ofta ändå. Avvaktar för nu… Uppdatering: Har jag restless legs också? När jag ska sova (inte varje natt) så kryper det i benet. Djupt inne och jag måste röra på benet. Det går inte att stå emot. Och det pågår så länge. Tog en evighet för det att sluta igår kväll. Jag masserade, rörde på mig, men det höll i sig länge. Så jobbigt. Fast man är trött kan man inte sova för ben måste röras på för att bli av med känslan där i.

Annars: Fick barnen nya gympaskor och gympakläder idag. Samt en hårklippning. Jag fick en förkylning. Tror barnen fick den bästa dealen idag.

Imorgon: Är det jobb igen efter enbart två lediga dagar. Jag är långt ifrån utvilad för det.

Nu: Nysa tre miljoner gånger. Snörvla. Sen sova.

Dagens negativa: Ögonmigränanfallet.

Dagens positiva: Årets första grillning!

~ Krama era nära och kära ~

Det här inlägget postades i Allmänt, Mobilinlägg. Bokmärk permalänken.