Den är borta

förlorad ork

Status: Avslutat en jobbhelg och jag är helt slut i kroppen. Att jobba natthelgen är det tuffaste på hela schemat. Enbart två personer som ska göra allt och det blir tungt för kroppen. Två långa pass, fredag och lördag, och sen en lättare söndag. I’m dead. Även denna gången fick jag jobba när klockan ska ställas om. Fick göra det i vintras också. Urk är allt jag säger. På det hela nu, efter en tuff vecka med fem nätter, blir det en tuff vecka till. Nu har jag två (1,5) dagar ledigt innan jag är på jobbet igen för att köra två nätter följt av dagjobb helgen med två nätter efter det. Jobbar hela påsk utom långfredagen…. yay… Känns som om jag inte är ledigt något på 16 dagar. Kroppen är trött och vill ha mer vila än man får. Två (1,5) dagars ledigt är inte tillräckligt, tre vore att föredra efter varje nattomgång.

Barnen: Har påsklov. I stort sett. Dom har fritids på onsdag, annars är dom hemma hela veckan vilket dom är glada över.

Idag: Blir det lugnt som bara den. Inga planer på att ge mig ut någonstans. Skulle ha tränat men skjuter på det tills imorrn. Idag får kroppen bara vila.

Dagens negativa: Orken ligger på minus.
Dagens positiva: Knävärmaren Nimbus.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.