Trampar på ett ställe

nattjobb

Status: Ett konstant vandrande med för lite sömn i bagaget. Det blir så när jag inte kan sova i sängen inför och efter nattjobb. Jag får offra min sömn för att undvika att Nimbus tuggar sönder och samman hela vardagsrummet. Jag får sova på soffan, vakna till när maken går upp inför jobbet, plocka upp valpen i soffan efter han ätit frukost och gjort morgontoa, lyckas somna om (då Nimbus lättare somnar om i soffan hos mig) och får sova ett par timmar till. Såvida inte lillkillen är på ytterst piggt humör. I det hela brukar det bli max 5 timmars sömn. Vilket är litet i normala fall och alldeles för litet när jag ska jobba följande natt. Vet inte hur många nätter jag egentligen inte borde sitta bakom en ratt och köra hem. Men jag får hålla ut tills dess att Nimbus är stor nog och kan sova även under dagen, så jag kan sova. That will be one happy day ^^

Träning: Det går framåt. Jag fortsätter att ta det lugnt och inte pressa mig för hårt. Det brukar inte sluta väl. Jag har ingen press eller stress. Har inget specifikt mål att nå. Bara träna för mitt eget välmående, det får ta den tid det tar. Samtidigt som jag måste jobba på att inte äta så mycket gottis. Det kan bli för mycket av det goda razz Men alla ha sina laster, inte sant.

IMG_0834
Hos veterinären
IMG_0808
En promenad med vårkänsla

Nimbus: Fick sin 12v vaccin i tisdags. Då jag ändå blev väckt för tidigt efter nattjobb så hann jag åka in med honom till öppningen av drop-in. Tyvärr så lyckades vi inte få till en klockren bilkörning dit. Han envisas med att inte vilja åka bil. Krävs massor av träning (även för buren). Men han var duktig där. Förvisso gnällde han där, men han fick ju inte hälsa på allt och alla så det kan ju vara därför. Själva sprutan reagerade han inte på. Veterinären gav lite godis som distraktion och det fungerade like a charm. Han var bara intresserad av det goda att han inte ens märkte (?) sprutan han fick. Hemvägen sen somnade han på, så den bilresan var lugnare. Däremot så har han blivit mycket bättre på promenaderna. Nu är det inte samma gnäll och stå stilla i början som det var förut. Nu går han framåt. Så en sak som blivit bättre med träning. Resten jobbar vi vidare på.

Nu: Ska jag försöka hålla mig vaken en tid för att vända dygnet. Men jag lär inte få sova länge imorgon. Blir soffan i natt igen, och även om jag vill sova till minst 14.00 så är jag garanterat uppe till senast 10. Får, as always, hoppas på att jag kan ta en lur på eftermiddagen så jag pallar av en lång natt.

Dagens negativa: Känns som burträningen inte kommer någonstans.
Dagens positiva: Min fina familj love C, V och  mitt hjärta heart

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.