Det går framåt

IMG_0673

Igår: Togs en liten shoppingsväng till Marieberg. Vi var ute efter internet att ha när vårat försvinner här snart. I väntan på fiber. Som kommer…. någon gång. Dom är inte snabba direkt. Det blev även lite nya böcker till barnen, det var ju rea. Och så fick jag med mig en bok hem också. Har sett filmen, nu jäklar ska boken läsas så får vi se vilken som är bäst. Gissar på boken, det brukar vara så wink Först ska jag läsa klart den jag håller på med som jag har lånat.

IMG_0758

Idag: En promenad i solen med barnen och hundar. En 2km runda på morgonen. Så även mathandling och tvätt.

träna

Träning: Har nu kommit igång igen med träningen. Kört två gympass, skulle varit tre med jag var för trött i fredags så jag körde ett dubbelpass igår istället. Tar inte i allt vad jag har men jag är igång vilket fall. Vilket jag är toknöjd över. Äntligen gym! Ska fortsätta med det här och hoppas jag håller mig skadefri och frisk från sjukdomar så jag inte måste ta en paus igen. Tre gånger i veckan ska jag köra är tanken. Lagom mjukstart eller hur? grin

Dagens positiva: Solen skiner!
Dagens negativa: Nimbus är en envis rackare.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.