Sällskap på jobbet

AtWork

Blev uppringd av chefen kvällen innan. Hon frågade (halv i panik) om jag kunde byta mitt nattpass mot dag. Så ja, schysst som jag är så gick jag med på det. Dock hade jag ingen som kunde ta Nimbus och jag lämnar honom inte ensam hemma i 10timmar. Så han fick snällt följa med och jag hoppades på att det skulle gå bra. Att sitta i bur medan jag var iväg och jobbade, max en halvtimme i stöten, var inte populärt alls. Men jag tog ut honom så fort jag kom tillbaka och vi tog promenader så han fick se sig omkring. Och han fick se mycket nytt. Tåg. Folk. Ankor. Det var nya dofter och intryck så han sov gott sen. Men mamma fick hämta honom runt lunchtid då det inte var hållbart längre. Förhoppningsvis blir jag inte tvungen att ha med mig honom igen.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Miljö, - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.