Längsta helgen

IMG_0549
6:17 söndag morgon, arbetspass två över

Status: Avklarat en lång och seg jobbhelg. Det var tungt denna gång. Har sovit dåligt så jag går där mer som en robot och inte direkt är medveten om vad jag gör. Helt borta i huvudet på natten. Kan kolla på en dörr för att se om den är ur funktion eller inte en stund innan jag registrerar hur det står till. Mot annars när det räcker med ett ögonkast. Fredagen var lång. Lördagen ännu längre. Söndagen var inte bättre den heller, men där har vi ett kortare arbetspass sett i timmar så det var ju ändå lättaste av alla tre. Nu går jag in på en kortvecka och jag hoppas innerligt att jag kommer sova bättre denna vecka.

Idag: Rymde Minna. Igen. Jäkla hund mad Så rensades och städades vardagsrummet efter Nimbus valpiga framfart med olyckor och kliande tänder. Åh vad jag ogillar valpars ständiga tuggande. En negativ sak med de små liven.

IMG_0548

Nimbus: Har fått burtränas idag. Två gånger. Han är en envis rackare och det är viljornas kamp det där. Samma sak med bilträning. Och promenader. Han är fortfarande motvillig till att gå hemifrån. Medan i skogen och på hemvägen går han på utan problem. Vi har även tränat med klickern idag. Kontakt. Och utan dom andra som stör och distraherar runt omkring så gick det bra och han var jätteduktig! proud Han skulle sitta och titta på mig, ögonkontakt, innan jag klickade och gav honom godiset. I början såg man hur han tänkte och försökte få godiset på alla möjliga vis. Men på slutet så fattade han snabbt. Såg på handen (där godiset fanns) och sen såg mig i ögonen. Klick! och godis!

Nu: Ligger hundarna och sover. Maken är på eftersök. Barnen sover. Och jag är nog på G till sängen. Ska försöka hålla mig vaken tills mannen kommer hem, får se om det går.

IMG_0577

Dagens negativa: Lätt irriterad och noll tålamod. Dålig sömn och dålig start på dan satte sina spår.
Dagens positiva: Blommor från mitt hjärta heart

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.