Seg omvändning

IMG_0425

Status: Trött och seg. Jag har haft svårt att ställa om från dag till natt rytm. Knappt sovit något alls under dagen och sen iväg och jobba natt. Det har varit tungt. Tufft. Och jag hoppas att det kommer bli bättre nu till helgen då jag gör tre nätter nu. Men veckan startade bra med kollegor som får en att le ^^ Just nu jobbar jag med dom bästa!

Träning: Det går segt nu när jag är seg. Att motivera sig till att träna när allt man vill är att sova är svårt (och sova kan jag inte direkt med valp och barn). Men jag rör mig på jobbet i alla fall så det är inte som att jag sitter still hela dagarna. Förhoppningsvis kommer jag igång ordentligt snart. Bara sömnen rättar till sig så ska det nog lösa sig.

promenad

Nimbus: Vi tränar på. Promenaderna går bättre. Har nu börjat ta ut honom själv. Början är seg. Det är en hel del stanna och gnälla. Men när han kommer över det och inser att det inte är så tokigt att vara ute så knallar han på sen. Ibland har vi sällskap med ut. Idag fick Minna följa med till exempel. Sakta men säkert går det. En dag knallar han friskt på från början till slut.

bilträning

Vi har även biltränat. Det är läskigt tycker han. Även en stillastående bil är läskig. Speciellt om motorn är på och han sitter fast. Men idag gick det 100ggr bättre än sist han åkte bil. Han skrek inte och han pep på ett lugnare vis. Han försökte knappt klättra över till mitt knä och tillslut så la han sig ner för att sova. Så framsteg victory Vi kommer fortsätta öva på detta. Har som mål att han ska klara av det utan problem till sin 12 veckors spruta. Får se hur det går.

Vilddjuren: Siri avskyr fortfarande lille plutten. Han ska helst hålla sig på avstånd. Men hon tycks börja tina upp. Långsamt. Cleo leker allt mer med honom, så länge han inte tar det för långt. Och Minna är hans kompis på nätterna och om vi måste lämna honom ensam hemma en stund. Så det går bra. Vilket är skönt.

Nu: Hålla mig vaken för att vända dygnet med förhoppning att jag får sova länge imorrn.

Imorrn: Jobb hm Pass ett av tre. Ett träningspass hoppas jag på också.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, - Valp, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.