Svinkallt ute, låt oss stanna inne

IMG_0313

Igår: Installerades larmet. Vårat hus är härmed larmat med åtgärd. På tiden. Är ju mycket inbrott som sker överallt och hundarna håller nog inte folk borta hur bra som helst. Trevlig kille som installerade larmet. Hundarna fördröjde honom för han kunde inte låta bli att klappa och gosa med dom hela tiden razz

Idag: Blir det nog inte mycket action. Med -15 ute så vill Nimbus INTE gå ut så inga promenader idag, precis som igår med -11 och snålblåst. När kommer våren? Vi får träna lite inne och aktivera honom ändå och försöka få honom att i alla fall kissa ute. Även om morgonens försök blev ett störtlopp mot ytterdörren så fort tassarna nuddade marken lol

Status: Trött. Med en valp i huset kan man väl inte bli annat än trött, haha. Men förkylningen verkar ha släppt sitt grepp nu, även med hostan som höll i sig ett tag. Yay! Träna nu? wink

IMG_0247

IMG_0310

Nimbus: Har helt och hållet landat i familjen. Det är fullt ös och tugga på fingrar, skor och stolar. Han leker ibland med Cleo när hon är på det humöret. Håller på och tränar in klickern så vi kan börja träna lite mer på ”allvar”.
Vilddjuren: Har fortfarande inte helt accepterat att Nimbus är här för att stanna. Siri avskyr honom fortfarande och morrar och skäller när han kommer för nära, men det händer att han får sova nära. Minna är fortfarande tålamodets moder och Cleo är trött på honom, även om hon kan leka. Men hon smiter gärna undan och sover helst i sovrummet så hon slipper honom på natten. Men med bara en dryg vecka i bagaget så har det inte gått så lång tid än. Dom vänjer sig i takt med att han växer smile

Nu: Ska barnen snart till skolbussen.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.