Wazin Red Nimbus

IMG_0183

Nya familjemedlemen är nu hemma! Efter en tripp ner till Skåne fick jag hämta hem min nya bästa vän. Han är så söt!

hemresa

Hemresan: Resan började i buren. Redan efter någon meter började protesterna. Han skrek, ylade och hadr sig. Det var inte populärt alls! Efter kanske tio mil, med enbart en kort tupplur för honom, gav jag upp. I mitt knä var han betydligt nöjdare. Lite lättare knorrande men sen somnade han. Efter det var resan betydligt tystare. Vi stannade för en kisspaus där han fick möta snö för första gången, och en mat- och kisspaus hos familjen O.

IMG_0147

Möten: Hemma sen fick han möta tjejerna en i taget. Han gömde sig under en stol och morrade åt alla tre vid första mötet men sen var det full rulle på honom. Han ville busa med dom, hoppa på dom och springa runt. Siri gillar honom inte alls, hon morrar och skäller när han kommer för nära. Precis som hon gjorde med Cleo när hon var valp. Minna är tålmodig och står ut, går gärna undan och tycker valpen är jobbig men hon säger inget. Försöker leka ibland med valpen, främst utomhus. Cleo får nog utstå mest med valpen men hon är en ängel med honom. Jag var osäker på hur hon skulle reagera, men oj vad snäll hon varit och även hon försöker ibland leka med honom. Däremot vill hon inte dela med sig av leksakerna, oavsett hur mycket Nimbus vill ta den hon har.

leka

Nimbus själv: Har landat fint i familjen får jag säga. Han verkar ha kommit till ro här, leker för fullt när han är vaken och sover sött när han väl somnar. Helst vill han sova i ett varmt knä om han får, men en mjuk hundsäng under en filt går också bra. Korthårig som han är behöver han ett täcke eller tröja ute, det blir kallt tycker han och skakar och vill upp i famnen. Ska köpa ett varmare täcke åt honom. Behöver träna bilåkande dock, för han vill åka i knät. Inte bur och inte bälte. Att vara instängd eller sitta fast är inte roligt alls.

 sova

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Dagstripp, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.