Underbara små!

9D1ABFF3-10EE-4D35-AF11-7DF8C7BC1706

Status: En bra dag Fått saker gjorda och har en bra feeling. Dessa dagar gillar jag.

Barnen: Världens bästa barn idag! Så hjälpsamma och snälla. Var till affären idag; V körde kundvagnen. C skötte inköpslistan. Bägge hämtade varorna. Väl hemma hjälpte dom till att lasta ur bilen och dom båda packade upp alla varor och la in i kylskåpet och skafferiet. Helt på egen hand, jag satt och eldade för att få upp värmen i huset. Sen skötte dom tvätten, dom fyllde upp maskinen, jag hjälpte till med tvättmedlet, dom startade och sen hängde vi alla upp tvätten tillsammans. C hjälpte till att duka inför maten och V hjälpte till med disken efteråt. Mina stjärnor ⭐️❤️

49F7053E-9A4D-47C6-B3C1-6DC592A6C621

Ridning: Jag saknar att ha en medryttarhäst. Att kunna rida ut om vädret är bra oavsett årstid. Att få pyssla och greja i stallet. Men jag har inte tiden till det numera. Vilket är synd. En vacker dag kanske.

Idag: Barnmorskan för den förnedrande stolen och cellprov. Tog ut min spiral också när jag ändå var där.

Imorrn: Ska nedervåningen valpsäkras så gott det går

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Ridning. Bokmärk permalänken.