Släng av sjukdom

ag

Status: Åkte på sjukdom. Lyckades håll mig frisk större delen av vintern men i veckan åkte jag dit. Började i tisdags med att jag hade lite ont i halsen. Var med på ridlektionen (I know, det skulle jag inte varit) och dan efter det var jag så hes att jag lät hemskt. Åkte till jobbet där alla som hörde mig inte kunde låta bli att skratta till. Can’t blame them. Lät förjävlig. Men jag tog mig genom arbetspasset. Likaså torsdagens arbetspass, hes då med men snäppet bättre. Däremot började snuvan krypa sin på och fredag small det till. Urk. Jag låg i soffan typ hela dagen. Sov om vartannat. Gjorde inget vettigt alls. Är fortfarande hes, men inte alls lika farligt nu. Har en hosta också. Men snuvan tycks börja ge med sig. Slutet på vintern och då minsann fick jag en känga. Nåväl. Kanske klarar jag mig hela nästa vintersäsong? Siktet inställt, haha.

Valpen: Det närmar sig nu. Han växer så det knakar, rund och go och tydligen en energisk tuff grabb som vågar sig längst bort av alla från valplådan. Han söker också gos hos uppfödaren och busar med stora hundarna i huset. Snart är jag där. Mindre än 20 dagar kvar! Börjar bli dags att inhandla det nödvändiga, lite fler och nya leksaker t.ex.

Barnen: Utvecklingssamtal väntar i veckan.

Nu: Försöker man vända på dygnet för nattjobb imorrn. Se hur det går. Och så får jag se hur det går att jobba. Turligt nog är det en vanlig vardag, så inte så farligt tufft. Fredagarna är värst, följt av lördagar.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.