Tiden går långsamt

Screenshot_20180125-165144
Jag längtar! Och jag väntar! heart

Jag vet inte hur det kommer att bli med nattjobbet och allt,  valpen får ju inte bara en natt utan två, typ, på samma dygn. Min sömn lär bli störd, jag är medveten om det. Men det är ju precis som när jag sover på natten. Blir ju störd då med om plutten piper och vill ut. Det blir som det blir och det blir nog bra. Men ååååh, vad jag vill ha honom här nu!

6f20374e8093d086c1fe7a7a49579adf--infj-infp-introvert

Annars: är det so-so. Fast i mitt introverta huvud när jag är ensam och ingen/inget distraherar mig med annat. Nej, film funkar inte. Det är snurrigt där inne i mitt huvud och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med allt. Hur jag ska stoppa det och lugna ner alla tankarna som snurrar runt, runt, runt. Det är…. frustrerande.

Jobbet: rullar på med en fast tjänst på 50%, upphöjt till 70% och så hoppas vi på mer trafik i höst så man får mer. Jobbar med två schyssta (as far as I know) kollegor och vi har roligt ihop. Längtar till våren och värmen så man slipper snö och kyla och kan ta pauser utomhus istället för att gömma sig inomhus.

20180116_204145

Ridning: Tre gånger har jag haft Julius nu. Det flyter oftast på bra men han är inte samarbetsvillig när det kommer till att gå i form och höja ryggen. Han stretar emot hela tiden. Bortser man från det så går det bra. Vi hade ett bra markarbetspass förra veckan med bommar på volt och ett lågt hinder på volt. Denna vecka var det ren och skär dressyr med skänkelvikningar, tagen bakdel och voltarbete. Fick till en del fina skänkelvikningar och ett riktigt fint tagen bakdel på en halv volt. Nästa vecka vankas det nog hoppning skulle jag tro.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Ridning. Bokmärk permalänken.