Drömmar

dröm

Jag vill inte jobba med städ för alltid. Att jag hamnat där är mer en ren slump än medvetet val, egentligen. Visst trivs jag och så på jobbet. Men det är annat jag vill. Frågan är då… ska jag göra något åt det? Ska jag försöka mig på att ta mig vidare? Skulle mitt val stöttas även om det skulle kunna innebära lång tid borta? Är det värt det?

Min dröm är att bli djursjukvårdare. En svår dröm att nå. Steget under är djurvårdare på utökad nivå. Båda är studier på annan ort. Ingen av dom finns på distans. Ska jag försöka med att söka? Törs jag hoppas på att kunna komma in? Eller ska jag stanna där jag är? Eller försöka få tag i ett annat jobb? Eller andra studier?

Många frågor och inga svar.

Jag är inte ens optimistisk till att lyckas. Drömmer om utbildningar med få platser. Det är ju typiskt mig. Still want them though.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.