Veckan avklarad

memeLegDay

Status: Fortfarande träningsvärk. Det lär inte gå över i första taget, men det är inte lika illa längre. Sömnen går upp och ner. Får en bra natt med god sömn och sen får jag en dålig natt. Snart är långledigheten över sad

Träning: Första veckan på mitt träningsprogram är avklarat med HIIT, styrka för över- och underkropp, core och avslutade idag med ett avslappnande stretchpass. Imorgon är det vilodag från gymmet men det blir ridning, så inte någon vilodag från träning roll Det känns skönt att vara igång igen, även om det är tufft ibland. Någon dag kände jag inte alls för att gå ut men jag masade mig ut ändå. Tog även en extra vilodag i fredags då mina ben var helt slut med en träningsvärk som inte var från denna planet. Dom behövde vila så det fick dom.

Vilddjuren: Cleo löper så hon fick inte jaga denna helg. Minna däremot jagade i dagarna tre. Hon och jag delade träningsvärk under helgen lol Nu får hon vila i veckan innan helgen tar vid igen för ny jakt.

Nimbus 1-2v

Nytillskottet: Växer så det knatar love Lille plutten har nu öppnat sina ögon och stiger in i en helt ny värld! Tiden går alldeles för sakta. Jag vill hämta honom nu! Men jag får gott vänta sex veckor till. Men sen är han här. Redo att kliva in vid min sida och ta platsen Peggy lämnat efter sig. Han ska fortsätta i hennes fotsteg. Ta upp facklan och föra den vidare.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.