Bästa stödet!

20180109_191431

Ridning: Den efterlängtade terminen började igår. Jag fick lilla goa Julius. Igår var han pigg. Han och Modlak brallade runt. Jag höll på och studsa av en gång. Första lektionen på terminen är alltid en dressyr lektion. Mjukstart som K kallar det. Lämnar alltid lektionen  svettig och med träningsvärk dan efter lol Jag fick även inviga mina ridstövlar och jäklar vilket stöd mina skänklar fick! Vilken skillnad mot chapsen som var för stora. En jätteskillnad och så ovant att ha det stödet, och slippa ha chapsen som åkte upp och hade sig. Lektionen i sig var pretty basic. Volt över 9 bommar och skänkelvikningar i trav utan stigbyglar. Därefter galoppfattning ur en ryggning. Träningsvärk i benen idag och nya tag nästa vecka smile

Jobb: Efter att ha gjort sista natten är jag nu ledig i 7 hela underbara dagar. Och som vanligt kommer dom flyga förbi innan jag vet ordet av det och så är det jobb igen. Ska försöka ta vara på dessa lediga dagar. Vila upp mig, men även få något gjort. I hope.

Idag: Ska möjligen julgardiner och stjärnor plockas ner. Annars tar jag det imorrn (eller på fredag, haha) Får se lite vad jag känner för.

Sömn: Kortlivad. Blir ju så när man ska försöka vända tillbaka dygnet igen från natt till dag. Just denna jobbvecka har inneburit en massa vändande på dygnet. Först jobba torsdag natt, vända raskt till fredagen för på lördag morgon började dagpass helgen. Söndag kväll var det dags att vända om dygnet igen inför måndag natten och sen nu vända om igen till dagrytm när man är ledig så jag kommer upp med barnen på morgonen.

Träning: På det igen. Planerat och klart. Nu gäller det bara att inte tappa fokusen och motivationen. Och stå ut med träningsvärken som kommer grin Idag blev det styrka och HIIT för underkroppen. Svettigt värre och träningsvärken lär nog bli värre imorgon wink Men skönt att få det gjort.

Vilddjuren: Tiden tickar långsamt. 6veckor kvar daidai

 Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Ridning, Träning. Bokmärk permalänken.