Snurrigt värre

tänkerförmycket

När vet man när man ska ge upp eller fortsätta? Hur vet man om man har det hela rätt eller fel. Ibland blir jag så trött på mig själv och mitt huvud. Även om jag inte vill, och absolut inte gör det med flit, så går mitt huvud oftast på högvarv. Det snurrar tankar om och om igen. Vänder och vrider på det som sagt och det som inte sagts. Kan man göra ett medvetet val att sluta med det? Ungefär som att sluta med godis? Urgh… livet som introvert.

Anyway.

Räknar ner tiden som går såååå långsamt. I februari så sker det and I can’t wait! I vissa lägen, som nu, så vill jag att tiden ska gå sådär fort som den alltid gör när man inte vill att den gör det. Bara sådär så ska det vara februari. I ett kick!

Jullovet går mot sitt slut för både barnen och maken. Snart återgår vardagen i sin vanliga lunk med skola, aktiviteter och jobb för båda föräldrarna. Det blir mer struktur i vardagen, även om det såklart blir mer att hålla koll på också. Träningstider, läxor, gymnastik. Det blir att hämta hos kompisar, få kompisar över hit. Och så en inplanerad kurs i vår. Jag ska också få igång min träning igen på ett strukturerat och ihållande schema. Nu har mitt knä började små krångla igen, men det går ju att träna ändå. Bara undvika knäböj och jogging ungefär. I can do it. Planera in och genomföra. Så tar jakten snart slut också, vilket lämnar en make och pappa hemma på helgerna. Då kanske familjen kan hitta på något ibland, när jag är ledig.

Tre arbetsdagar kvar, sen lite långledig!

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.