Tar mig an 2018

fireworks

Det är ett nytt år nu med nya tag och nya utmaningar kan jag tänka mig. Jag hoppas på ett år med mycket bra saker. Härliga dagar med familjen. Ljumma fina sommarkvällar. Umgås med vänner vore inte fel det heller, även om jag vet att just det önskemålet kan vara svår att nå. Men drömma kan man wink En resa eller två vore inte helt fel. Inte nödvändigtvis utanför landet. Jag hoppas vi håller oss friska och hela. Att barnen fortsätter utvecklas framåt i stadig takt. Och såklart att jag hittar en bra träningsform för mig som jag kan hålla månad efter månad. Jag tappar lätt motivation när jag tränar ensam.

Några saker jag vet redan nu med året som kommer:
Jobb: Positiva förändringar ser ut att vänta mig.
Vilddjuren: En tillökning kommer.
Ridning: Ny härlig termin på ridskolan.
Barnen: Båda börjar ”riktig” skola till hösten.

Hej 2018!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.