Tid för paus

20170818_125102

Jag har nu efter många dagars paus kommit ut på två promenader igen. Äntligen! Knät har känts bättre så jag har inte kunnat sitta still längre. Första dagen fick Cleo följa med på en 4.7km runda. Idag fick Siri hänga på en 3km runda. Efter att Palle togs bort har jag inte haft min plats och min tid för att koppla bort allt och bara vara. Att få den där pausen jag behöver. Numera är det promenaderna som ger mig den där pausen. Så att ha haft en vilopaus för knät har såklart haft en viss påverkan. Det är skönt att få komma ut i friska luften, bort från allt och alla. Bara jag, naturen och en hund. Har planer på att ta längre vandringar, såna där timslånga, men knät har ju sagt ifrån nu så jag får vänta. Men den som väntar på något gott. Skulle gärna vilja vandra i fjällen någon gång med hund, inte tälta, men vandra och sen sova i en stuga. Vad härligt det vore! En framtida semester kanske?

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.