Veckans sammanfattning

20170804_081550

Mår: Trött och knät är inte bättre. Kanske dags att ringa en läkare men det tar emot. Knät gör inte -så- ont att en läkartid känns som ett måste. Dom kommer säkert ändå säga vila och piller, eller något sådant. Och jag vilar, typ. Jobbet har sin beskärda del av knatande (massor!) Men jag är inte i gymmet, jag springer inte och promenaderna är nedskurna till någon enstaka ibland, som på en ledig dag. Utöver det är jag så trött på jobbet incastrato eller mer chefen som inte kan lyssna på sina medarbetare och som gör att fler av oss börjar fundera på att söka annat där tiderna passar oss bättre. Annars så mår jag nog bra, tror jag.

Vinön

Tisdag: Blev det en sväng till Vinön med familjen. Vi lär nog åka tillbaka dit en dag när vi har mer tid ( =jag inte ska jobba natten) för nu blev det bara en kort sväng. Trevligt ändå och barnen tyckte det var roligt att få bada lite och åka färja. Även om jag själv var trött och seg, sådär nyvaken.

Kräftfiske

Onsdag: Årliga kräftfisket tog plats i Askersund. Dagen framflyttad så jag kunde vara med då jag jobbade original dagen. Det var snällt, även om det inte var nödvändigt. Men alltid lika trevligt att få vara med. Båten är dock liten och läbbig, som vanligt, men i år fick M sköta körningen (med motor, jag fick ro förra året). Vi fick ihop en hel del under massa skratt. Kvällen avlutades sen för oss fruntimmer med film och gott att tugga på medan barnen sov och männen var ute för att jaga grävling. En sen kväll/natt och tidig morgon slutade med en tupplur i soffan när vi kommit hem sen och kokat kräftorna. Som har provsmakats också, dom får tummen upp victory

CleoMorgonRutin

Vilddjuren: Cleo med sin goa morgonrutin love Hon har koll. Även om jag aldrig får dricka upp mitt te innan hon kommer flera gånger för gos och försök att få mig att följa med. Vi ska ju ut och gå -nu- tycker hon. Medan jag vill dricka upp, borsta tänder och byta om först innan vi ger oss ut. Men ut kommer vi till Pluttfluffs glädje. En 3km runda brukar det alltid bli och med knät så blir det knappast längre än så just nu. Och alltid med långlina så hon kan sniffa i lugn och ro, hamna efter mig eller springa före. Ytterst lite dragande blir det då så win-win för oss båda.

Idag: Schema grejande. Jobbnatt. Annars lugnt.

Nu: Regnar det ute. Äntligen. Det behövs regn så himla mycket, även om jag inte är pigg på att jobba i regn.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.