Det där med kroppen alltså….

20170729_175920

Mår: Det går lite upp och ner. Fysiskt så mår jag ganska bra. Inte sjuk eller så. Men sen det där psykiska är ju alltid en liten lurig sak. Känslan av ensamhet och utanförskap, samtidigt som jag är en person som gillar att vara ensam. Det är väldigt svårt att sätta ord på det hela. Är i alla fall fortfarande off grid när det kommer till sociala medier. Saknar jag dom? Nja, inte direkt. Instagram kan jag ibland känna att jag vill kika på men inte Facebook.

Sömn: As usual. Hackig och dålig. Svårt att somna, aldrig utvilad.

Jobb: Nytt schema för hösten väntar i veckan (om man har tur). Får se hur det kommer se ut, avvaktar än så länge.

20170729_175538

Vilddjuren: Får följa med mig ut på mina rundor. Växlar mellan de tre. Siri behöver en ny omgång med borsten, nu är det hon som fäller som en tok. Annars är det lugnt. Lugnet före stormen. Jaktsäsongen närmar sig.

Träning: Har rullat på. Promenerat, joggingtur 2ggr/veckan, korta pass i gymmet 2ggr/veckan. Men nu verkar jag ha nått ett hinder i min väg. Har fått ont i höger knäveck. Varför vet jag inte, troligen är det träningsrelaterat. Men jag förstår inte varför jag har fått det. Har tagit det lugnt. Men det är som det är sigh Dagens joggingtur byttes ut mot en PW istället. Får testa Ipren och Alvedon en tid och se om det hjälper, samt avbryta träningen. Kommer fortfarande ta promenaderna, men kanske inte direkt vara i gymmet och anstränga knät. Känner av det när jag går. Inte direkt när jag vaknar men efter kanske halva morgonpromenaden. Sen ligger det där, lite i bakgrunden och känns mer när jag rör mig mer. Skippa promenaden säger ni kanske då? Skulle vara ett alternativ, absolut, men jag kan inte skippa att gå på jobbet så även om jag inte får ont på morgonen så får jag det sen på jobbet. Eller någon gång under dagen när man rör sig i huset och upp och ner för trappen och så vidare.

Nu: Lunchdags.

Sen: Sova.

Ikväll: Jobba.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.