En vecka över

20170720_174507

Nu: Sitter man och chillar på altan denna fina sommarkväll ^^ Sista kvällen på en veckolång ledighet. Min ”semester” kan man kalla den. Imorgon väntar tre dagars helgjobb. Så man får väl njuta lite extra ikväll då. Lite gott att dricka och så kan det tänkas att något gott att äta slinker ner.

GoGlass

Idag och Igår: Har vi hälsat på hos R och E innan vi svängde förbi GoGlass i Hjortkvarn för deras glass. Mumsigt värre kan man ju säga. Annars fick det bli en lugn dag. Var iväg och jagade fjärilar med barnen också på förmiddagen. En sväng förbi Katrinelund har det också blivit så barnen fick busa med sand och vatten samt större utrymme att bada på. Dom hade det riktigt roligt. En annan låg och läste en Stephen King bok. Fast ett dopp tog jag. Svinkallt!

20170720_112419

Vilddjuren: Cleo fick morgonrundan, idag på 4km. Hon kan våra rutiner nu. När jag ätit upp min frukost (inte alltid druckit upp mitt te) kommer hon, hoppar upp för lite gos och sen tycker hon att jag ska följa med ut i hallen för nu är det minsann dags för promenad! Det där med att smälta maten vet hon inte riktigt vad det är. När jag byter om så börjar hon ivrig följa efter, småpiper och stirrar på dörren. Siri fick följa med lite senare på en sväng, även om hon nog besviket upptäckte att det inte rörde sig om en riktigt promenad. Men ut kom hon och glad var hon.

HeartRate

Träning: Ja, den ni! Den tar sig WO I förrgår så var jag i gymmet för första gången på länge. Gjorde ett FitTest på 7min. Ha, det lilla räckte för att ge mig lite träningsvärk razz Ur kondition någon? Tappat allt. Idag efter morgonpromenaden var jag ute igen, denna gången för ett pass på 20min (26 med stretchning). Ska ju inte köra ihjäl mig på en gång för då lär jag ju tappa all lust igen. Så jag fortsätter skynda långsamt. Men kan ju säga att jag förväntar mig träningsvärk i låren imorgon. Igår blev det dessutom en springtur, med lite PW intervaller när jag behövde pusta ut. Jag är på gång! Wohoo!

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.