Milen idag

MilenPromenad

Trots att jag var trött igår när vi kommit hem så var jag vaken för länge, som vanligt. Det är standard att jag kvicknar till på kvällen av någon anledning. Vilket som så klev jag sen upp imorse vid halv åtta. Tidigt, men samtidigt inte löjligt tidigt. Efter frukosten gjorde jag mig i ordning och tog med mig Cleo ut. Denna dag var mulen och inte så varm, perfekt morgon för en långpromenad tänkte jag i mitt lilla huvud. Cleo var med på det och knatade glatt på framför mig i långlinan. En förvisso lång runda men lika händelselös som en kort. Ja, förutom att plutt touchade ett ko stängsel. Aj! sa hon högt. Så kan det gå när man inte lyssnar på matte och matte inte hinner hala in linan för att stoppa en nyfiken liten plutt för att komma för nära. Kan säga att hon sen gick på andra sidan av vägen så hon inte kom åt stängslet igen. Lärde sig en läxa där kan jag tro. Efter 8km satte sig Cleo ner för att pusta phew Men en kort, halvminuts vila så var hon framåt igen och pigg och glad. Men nu här hemma är hon trötter. Det var hennes första mil hon gått. 6,6km har varit hennes längsta promenad hittills. Men hon var pigg och glad så vi fortsatte att gå, annars hade det fått bli lite kortare. Det är vilket fall en trött, men säkert nöjd, liten plutt jag har här hemma som ligger och sover på golvet bakom stolen jag sitter på.

En liten hemlis. Det var min första mil också. Som jag gått. Har cyklat det förut men då kan man ju chilla lite och rulla med när vägen går lite neråt. Vi höll en friskt tempo också genom hela, även om det mot slutet blev lite segare då både hon och jag nog började bli lite trötta i benen. Terrängen är ju inte plan om man säger så, en hel del backar att knata uppför. Men varierande genom skog, mellan åkrar, hagar och lite hus. Träningen för idag är avklarad och jag, som klarade mina 12 000 steg på den promenaden, känner mig sjukt nöjd. Och på det hela så kom regnet först efter vi kommit hem och hunnit slappna av och varva ner på altan och gräsmatta victory

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.